Wat is een funboot?

Varende houseboat

Vertoeven op of rondom het water is aantrekkelijk. Vanaf het water ziet het landschap er elke dag anders uit. Varen biedt ontspanning, ruimte in letterlijke zin en ruimte om de eigen zinnen te verzetten. Al deze voordelen worden nog leuker met de Funboot. De Funboot is een boot en woning ineen. Geschikt als kleine woning, als praktijkruimte, atelier of studio. Maar ook als boot. De motor die wij bij de Funboot leveren bedraagt een kleine 10 PK. Hiermee vaart u ontspannen onder de 20km per uur. Dit betekent dat u geen vaarbewijs nodig heeft om de Funboot te mogen varen.

Kies uw Funboot

De opbouw van de Funboot bestaat onderhoudsvriendelijk, dubbelwandig en geïsoleerd polyester platen die voor wanden, de vloer en dak uit één stuk bestaan. De woning is geplaatst op kunststof drijvers, zoals een catamaran. Funboten zijn er als standaardmodel, cascomodel en als maatwerk Funboot, waarbij de grootte en de indeling door de opdrachtgever naar wens in te vullen is.

Drijvend of varend?

De Funboot is leverbaar als drijvende of varende houseboat. Het basismodel heeft een lengte van 7.44 x 3.65m en een hoogte van 2.85m. De wanden, dak en vloer zijn elementen die uit 1 stuk vervaardigd zijn met een dikte die varieert van 65 tot 110mm. Kiest u voor een vaarpakket, dan wordt de Funboot uitgerust met een Yamaha HT 9.9PK Ultra langstaart motor, een onderhoudsarm lichtgewicht aluminium stuurconsole en een TBS oplader/omvormer 12V/230V. U kunt ook kiezen voor een geheel custom made Funboot, met of zonder vaarpakket.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP!